آشپزخانه سالم 3
درگذشته های نه چندان دور در بسیاری از فرهنگها ، محل آشپزخانه را از بخش نشیمن و اصلی خانه جدا میکردند و اگر محل آن نزدیک به محل نشیمن اصلی خانه قرار داشت آن را با دری ضخیم بسته نگه میداشتند . در حال حاضر مکانهایی که در آنجا غذا تهیه میشوند به نیاز اساسی انسان به تغذیه پاسخ می دهد . چه کسی در میان ما هست که از بوی خوش غذاها و گر مای دلپذیر اجاقی که به روی آن ظرفی از غذای اشتها برانگیز است ، به خصوص در شبهای زمستانی لذت نبرد ؟ طراحی یک آشپزخانه سالم با عوامل دوستدار زمین و با روح انسانی آغاز میشود . لازم نیست تا نیاز های امروزی و دستگاه های برآورده کننده این نیاز ها را پشت قفسه ها و کابینت ها پنهان کرد ، ولی باید تاحد امکان ضمختی آن هارا با جزییاتی از طبیعت ، نرمتر کرد .
ادامه مطلب